Bedriftsinterne kurs

Dette er den mest effektive formen for opplæring av profesjonelle brukere. Her skreddersyr vi innholdet etter bedriftens behov og gjennomfører opplæringen med realistiske oppgaver. I tillegg kommer det alltid opp problemstillinger som deltakerne har hatt i sitt daglige arbeid og vi gjennomgår ulike måter å løse disse på.

Ta kontakt om du ønsker tilbud på et slikt kurs.

 

Noen populære tema på bedriftsinterne kurs:

Bildebehandling med Adobe Camera RAW og Photoshop

Dagens verktøy gjør det mulig å behandle bilder mye raskere og enklere enn før. Dette kurset skreddersys og passer for alle som ønsker å behandle digitale bilder. Som materiell på disse kursene brukes et egenutviklet kursopplegg med et omfattende kurshefte på norsk.

 

Adobe Animate CC - verktøyet for å produsere animasjoner for alle slags digitale flater

Vi kan for eksempel sette sammen et bedriftsinternt kurs med fokus på å bygge bannerannonser for nettaviser. Her finner du innholdet i det åpne kurset i Adobe Animate CC.

 

Nye muligheter i Adobe Creative Cloud

Adobe Creative Cloud inneholder en mengde nyheter for designere, illustratører, fotografer, typografer og alle som skaper visuelt innhold for ulike flater. Vi syr sammen det kurset som er mest matnyttig for din bedrift! Ta kontakt for å få et forslag og et tilbud.

 

Videregående kurs i Adobe Photoshop CC og Adobe InDesign CC

Få de nyeste mulighetene inn i fingrene. Vi bruker kun oppdatert materiell og praktiske øvinger som gir deg innblikk i ekspertenes mest populære teknikkene.

 

Wordpress

Lær å sette opp og tilpasse både design og funksjonalitet med verdens mest populære publiseringssystem. Få full oversikt og knekk kodene som kreves for å tilpasse løsningen ditt design. Mange designere føler at web-design krever store kunnskaper om programmering og om koder. På disse kursene legger vi vekt på hvordan man bygger god design som er basert på CSS-teknologiens muligheter, uten å måtte "hardkode" sidene. Les om innholdet i det åpne kurset i Wordpress.


KONSULENTEN Reidar Nygård, Nordre Jonsgt. 5, 7030 Trondheim • TLF 900 60 361 • E-POST: kontakt@konsulenten.no