Referanser - kursdeltakere

Her finner du en samling utsagn fra fornøyde kursdeltakere.

"en særdeles tilstedeværende kursholder"

Toril ArnevikReidar er dyktig til å lære bort og fremstår som troverdig. Som kursholder gjør han stoffet interessant og forståelig. Temaene er er oppdatert og vi lærer det som er nytt i de forskjellige programmene vi bruker daglig. Han er også en særdeles tilstedeværende kursholder :)

Toril Arnevik, Art Director - Scanpartner

"Pedagogisk og engasjert foredragsholder "

Hildbjørg FosseJeg har deltatt på flere forskjellige kurs hos Reidar Nygård og alltid hatt stort utbytte av kursene. Han er flink til å tilpasse innholdet til gruppa og å følge opp hver deltager individuelt. Foruten å ha stor kunnskap om programmene, er han flink til å sette seg inn i deltagernes spørsmål og utfordringer, og gir konkrete svar på hvordan dette best kan løses. En engasjert foredragsholder som med glede deler sine smarte tips og triks for å utnytte programvaren maksimalt. Anbefales! :-)

Hildbjørg Fosse, markedsansvarlig - 3T-Produkter AS

"rask til å sense om noen ikke får med seg alt"

Therese MyranReidar er en fantastisk engasjert foreleser/lærer med stor interesse for det han formidler. Han er rask og krever full oppmerksomhet fra sine "elever", men er samtidig også rask til å sense om noen ikke får med seg alt, for å deretter repetere igjen. Han er fullt oppdatert til enhver tid innenfor mange fagfelt og får klemt inn usedvanlig mye stoff på lite tid, noe som gir deg mye for pengene! Han er særs allsidig og kan svare på det aller meste. Har flere inngangsvinkler til mange faglige områder, altså alternative teknikker. Han er blidspent og glad, noe som gjør kurs til en både lærerik og morsom opplevelse. Den beste!

Therese Myran, Grafisk designer - Svirvel

"vi sparte mye tid og penger på at kompetansen faktisk kom til oss"

For oss var det viktig å få en rask og effektiv opplæring i vårt produksjonsverktøy Adobe InDesign. Ved overgangen sparte vi mye tid og penger på at kompetansen faktisk kom til oss. I tillegg fikk vi full fokus på våre behov av Reidar Nygård, en kursleder med lang fartstid fra bransjen.

Jan-Sverre Roterud, IT-sjef/Partner - Bennett AS

"gode, konkrete oppgaver"

VigdisInnholdet på kurset var matnyttig og tilpasset kursdeltakernes nivå. Reidar er også en hyggelig og dyktig kursholder. Trivelige kurslokaler, god servering og passe antall kursdeltakere trekker også opp.

Vigdis Nordtømme, Visuell design - Lindseth reklame

 

"tilpasset deltakernes nivå"

Det bedriftsinterne kurset Reidar holdt hos oss var informativt og tilpasset deltakernes nivå. Særlig gjennomgangen av ulike praktiske problemstillinger og løsninger var nyttig for meg. Kurset ga absolutt ønsket effekt.

Frank Trana, Art Director - HK Reklamebyrå

"svært dyktig kunnskapsformidler"

Terje BrandsletReidar har den unike egenskapen at han klarer å lære bort relativt tunge program på en lettfattelig og entusiastisk måte. Lærte det essensielle og nødvendige å jobbe videre med for å bli enda bedre i min jobb. At han er en svært dyktig kunnskapsformidler er hevet over enhver tvil, men jeg vil også gi ham honnør for hans smittende humør og ektefølte glede. I sannhet en god lærer.

Terje Brandslet, Art director - EiendomsMegler 1

"en fordel at han har bakgrunn som typograf"

Bente SørensenDHR Reklamebyrå er veldig fornøyd med det bedriftsinterne kurset Reidar holdt hos oss. Innholdet var skreddersydd og tilpasset vårt behov. Reidar formidler budskapet på en meget engasjerende måte og har veldig god innsikt i flere av programmene i Adobe-familien. Det er også en fordel at han har bakgrunn som typograf, da han skjønner hvilke områder vi grafikere trenger å bli bedre på. Han er også veldig effektiv og lærer mye fra seg på kort tid.

Bente Sørensen, Grafisk Designer

"kjempegod pedagogisk"

Hege-Beate Eriksen

Reidar guider deg gjennom kurset på en lekende lett måte, slik at alt du syntes var trøblete og vanskelig blir enkelt og selvfølgelig. Du skjønner fort at denne mannen har kompetansen i orden - i tillegg er han kjempegod pedagogisk. Rett og slett fornøyelig - og ikke minst; lærerikt!

Ritha Johansen, Grafisk designer

 

"gode, konkrete oppgaver"

Hege-Beate EriksenReidar Nygård har holdt flere kurs og workshops for Chili Harstad. I tillegg til å være en dyktig, inspirerende og morsom foredragsholder, legger Reidar opp til gode, konkrete oppgaver som hver enkelt løser underveis. Han balanserer "need to knows" med de ekstra morsomme "nice to knows" på en flott måte, og vi har alltid meget godt faglig utbytte av kursene til Reidar. Vi har god dialog både i forkant og etterkant av kursene, slik at opplegget blir skreddersydd våre behov.

Hege-Beate Eriksen, Art Director - Chili Group

"motivasjon til å prøve å tilegne seg ferdigheter på egenhånd"

Han er flink til å formidle fagkunnskap til kursdeltagere på ulike nivå. Kursene gir motivasjon til å prøve og tilegne seg ferdigheter på egenhånd. Trygg anbefaling fra meg.

Jørn T. Karlsen, lærer, medier- og kommunikasjonsfag - Ålesund Videregående Skole

"passe antall deltakere"

Jana

Kurset var kjempebra! Det utmerkede kursmateriellet hjelper meg til å huske og finne svar også etter kurset. Kurset hadde et passe antall deltakere, noe som gjorde at vi fikk kjempegode forklaringer på vanskelige tema. Jeg liker også spesielt godt at man kan kontakte Reidar med spørsmål etter kurset, fordi man da gjerne sitter alene med mange spørsmål :)

Jana Bedau, sivilarkitekt - arc arkitekter as

"kurset var nyttige for alle deltakerne, selv om nivået varierte stort"

Jeg synes InDesign-kurset var spesielt bra. Det var lagt opp som en innføring for nybegynnere, men hadde svært mange nyttige og tidsbesparende tips også til meg, som har brukt programmet i mange år. Jeg følte at begge dagene i kurset var nyttige for alle deltakerne, selv om nivået varierte stort.

Line Tørum Amdam, Art Director

 

"Kvikk og munter personlighet er glasuren på godt faglig innhold"

Steinar Rolseth NessJeg har deltatt på flere forskjellige kurs med Reidar Nygård. Han har dyp innsikt i de programmer han holder kurs i og er i stand til å undervise på alle brukernivåer i de aktuelle programmer. Han skreddersyr alltid etter behov, og greier å engasjere både racere og newbees på samme kurs. Han guider oss gjennom alt det han har sagt han skal få deg i gjennom på den tiden han har sagt han skal bruke. Kvikk og munter personlighet er glasuren på godt faglig innhold. Reidar anbefales, alltid!

Steinar Rolseth Ness, Art Director - Vanntett Design og Reklamebyrå

"nok tid til spørsmål og 'avsporinger'"

Britt-Inger HåpnesKursene til Reidar er bra fordi de er godt forberedt/planlagt. Det er også satt av nok tid til spørsmål og "avsporinger". Og det er alltid noen gode tips til små forbedringer i arbeidsrutinene (enklere måter å gjøre ting på). Og så er han jo en hyggelig kursleder!

Britt-Inger Håpnes, Grafisk designer

"meget høyt kunnskapsnivå"

Kursene med Reidar er morsomme og engasjerende. Han viser smarte og tidsbesparende måter å jobbe på og er ikke redd for å ta opp tema som mange synes er vanskelig, f.eks fargestyring. Han har et meget høyt kunnskapsnivå, og om det dukker opp ukjente problemstillinger, så prøver Reidar å finne en løsning der og da.

Magne Vikan, Grafisk formgiver - Scanpartner Trondheim

"arbeidsmetoder i InDesign som er mer effektive"

John-CatoJeg lærte nye arbeidsmetoder i InDesign som er mer effektive og letter arbeidet mitt. I tillegg lærte jeg mye nytt om bildebehandling som jeg har nytte av både profesjonelt og privat. Fint og oversiktlig kurskompendie gjør det lett å følge med. Oversiktlig kursgjennomgang og kompetent kursholder.

John-Cato Hoel, arkitekt-assistent - arc arkitekter as

 

"dyktig, energisk og inspirerende kursholder"

Svært positivt at kursinnholdet/lokalitetene kan tilpasses/skreddersys til hver enkelt kunde. Vi opplevde en dyktig, energisk og inspirerende kursholder med inngående kunnskap i de forskjellige kursene. Nye og nyttige teknikker som brukes daglig i jobbsituasjonen.

Elisabeth Sagfjæra Vaagland, Grafisk designer - COOP OBS/Trondos reklame


KONSULENTEN Reidar Nygård, Nordre Jonsgt. 5, 7030 Trondheim • TLF 900 60 361 • E-POST: kontakt@konsulenten.no